Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Biztonság kicsikét másképp

Biztonság kicsikét másképp

A karácsonyt követő bejgli mámorban sokakban felmerül a kérdés, hogy mégis milyen újévi fogadalmat tegyenek. Hogyan legyenek sikeresek az újévben, hogy búcsúztassák az óévet.

Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy most egy pillanat erejéig másfajta biztonságra helyezzük a hangsúlyt és készítünk egy rövid összefoglalót, hogy-hogy lehetnek sikeresek az olvasóink az újévben.

Első körben nézzük, hogy mit tegyünk az anyagi biztonságért és a szerencséért 2023-ban. Először is nem szabad baromfihúst enni, mert a baromfi elkaparja a szerencsénket. Valamint a szemetet is hagyjuk most inkább a négy fal között, ugyanis, ha kivisszük, azzal kidobjuk a szerencsénket is. Ezzel szemben, ha sok lencsét eszünk, akkor az új év során soha nem ürül ki a pénztárcánk, ha pedig disznót fogyasztunk akkor az kitúrja a szerencsénket. Éjfélkor pedig iktassunk be egy kellemes kis szellőztetést. Szilveszter éjjelén az összes ajtót tárjuk ki pontban éjfélkor, hogy az óév kimehessen, utat engedve az újévnek.

Szerelmi tanácsokat is hoztunk olvasóinknak, hogy az érzelmi biztonságot meglelhessék vagy éppen megtarthassák. Kezdjük azokkal, akik még keresik leendő társukat. Ha hajadonok vagyunk, akkor az óév és újév közötti éjszakán arra is fény derülhet, ki lesz életünk párja. Ezt úgy tudjuk kideríteni, hogy a házilag gyúrt gombócba férfineveket rejtünk. Amelyik gombóc főzéskor elsőnek feljön a víz felszínére, az tartalmazza a jövendőbelink nevét. Párkapcsolatban élők is tehetnek a boldogabb újévért, ehhez mindösszesen arra kell figyelniük, hogy a mézes bödönük tele legyen. Ha éjfélkor pedig úgy váltanak csókot, hogy előtte megkenik az ajkukat mézzel, akkor édes és hosszú lesz a szerelmük. Azt pedig mindenkire vonatkozik, hogy akitől ezen a napon csókot kapunk, az egész évben szeretni fog bennünket.

Természetesen ezt a felsorolást még a végtelenségig lehetne folytatni, de úgy gondoljuk, hogy már ennyi is segíthet a szebb újévért. Már ha betartjuk őket vagy éppen hiszünk ezekben a babonákban.

Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak!  

 

 

Az oldal tetejére